www.cf.mk

ПОКАНА до сите хумани луѓе и пријатели на децата и возрасните со ЦИСТИЧНА ФИБРОЗА
ПОВОД: Одбележување на Европската недела за цистична фиброза, 21-27 Ноември, Четврток, 24.11.2016, во 10:45 - 11:30 часот, Плато пред Детската болница КОЗЛЕ

ПОЧИТУВАНИ,
Вашата ценета поддршка може да биде пресудната капка што ќе ја донесе промената и ќе донесе зрак на светлина во нивните животи.
Поддршката од СЕКОЈ од ВАС за нас е ГЛАСОТ на надежта!

Своето учество го најавија:

Здружението на моторџии,
Здружението на спортски падобранци,
Многу познати јавни личности, пејачи, глумци, членови на македонската филхармонија, спортисти и ученици

На настанот ќе промовираме песна за цистична фиброза, видео–клип за поддршка, и, ќе има мал концерт со наши познати звезди и ќе имате можност да ја видите новата Детска болница Козле.

Ќе има и големо изненадување за присутните и најмалите.
Дојдете да се забавуваме...и да им го продолжиме животот на овие болни.

Настанот е инициран и поддржан од Детска Клиника Козле.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!
Здружение за Цистична Фиброза

 

ИНФО
за членовите на Здружението за ЦФ и оние кои сакаат да се зачленат!

Следниот состанок на Здружението за цистична фиброза ќе се одржи на 29.10.2016г., со почеток во 11:00 часот во Амфитеатарот во Институтот за белодробни заболувања кај деца Козле, Скопје.

Дневен ред:

1. Извештај за VII ЈИЕ Конференција за ЦФ, одржана во Скопје
2. Финансиски извештај за конференцијата
3. Идни планови и заложби
4. Разно

Со почит,
Здружение за цистична фиброза

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил