www.cf.mk

А1 ХОДНИЦИ - ЦИСТИЧНА ФИБРОЗА

ИНФОРМАЦИЈА за Семинар и Работилница за физикална терапија кај болните со ЦФ

 

physioИНФОРМАЦИЈА
за Семинар и Работилница
за физикална терапија кај болните со ЦФ
Здружението за Цистична Фиброза организира Семинар и Работилница за физикална терапија кај болни со цистична фиброза:
Почитувани заинтересирани,
Ве известуваме дека од 31 Октомври до 2 Ноември 2014 година  во Скопје, ќе бидe одржана работилница за физикална терапија:
за деца со ЦФ, за возрасни со ЦФ и за професионални терапевти кои се заинтересирани за работа со пациенти со ЦФ, но и за работа со други болни со комплицирани форми на белодробни заболувања.
Работилницата ќе ја држат реномирани физиотерапевти од Франција кои практицираат Аутогена дренажа на бели дробови.
Пријавувањето на сите заинтересирани за присуство на работилницата ќе се врши до 15 Октомври 2014г. на формата тука:  
<
Повеќе информации за тоа каде ќе се одржува Настанот ќе бидат споделени дополнително

 

 

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил