www.cf.mk

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО - Искористете ја можноста

Прв интернационален фестивал на цртежи за пациенти од педијатрија
Октомври 8 2015 (Техран, Иран)
Сите деца и млади со годишна возраст до 18 години, кои биле хоспитализирани во болница во одреден период од нивниот живот се поканети на овој фестивал.

Инструкции: цртање (сликање) на страна А4 формат (297 мм х 210 мм) препорачливо хоризонтално
Тема: Здравје
Потребни информации: Име и презиме, Возраст (датум на раѓање), град (држава), телефон (емаил), поштенски адреса, има на болеста, име на болницата.
Последен рок за пријавување: 24 Август 2015
1- Оригиналната слика треба да биде испратена до: Д-р Нима Резаеи, Педијатриски медицински центар, Gharib St, Keshavarz Blvd, Tehran 14194, IRAN
2- Скенирана копија од сликата (со резолуција од не повеќе од 300 dpi) треба да биде испратена на
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Двесте од избраните слики (цртежи) ќе бидат презентирани на фестивалот и исто така ќе бидат печатени во брошура од фестивалот.
Ќе бидат исто прикажани во музејот блиску до фестивалското место. Најдобрите 10 индивидуалисти ќе бидат наши специјални гости на фестивалот. Нивните награди ќе бидат формално презентирани на фестивалот. Тие ќе бидат поканети да пристапат на подиумот и да бидат претставени пред публиката.

 

poster-final

26 Август 2015 Објавено во Новости Прочитано 2669 пати

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил