www.cf.mk

ПРИЈАВИ СЕ ЗА БЕСПЛАТНА ВАКЦИНА ЗА СЕЗОНСКИ ГРИП

Почитувани членови на Здружението за ЦФ и семејства со ЦФ

И оваа година Здружението за ЦФ ќе им излезе во пресрет на членовите и семејствата на децата со ЦФ и во соработка со Министерството за здравство ќе организира бесплатна вакцинација со вакцина за сезонски грип на сите заинтересирани пациенти со ЦФ, во најблискиот центар за вакцинација.
Со цел успешна и навремена организација и реализација на овој Проект, ги молиме сите заинтересирани да се пријават на следниот линк Форма за пријавувавње за бесплата вакцина.
Бесплатни вакцини ќе бидат обезбедени само врз основа на бројот на пријавени пациенти со ЦФ.

Формата ќе биде отворена до 30 септември 2015 година.

Се најдобро,
Здружение за Цистична Фиброза
02 Септември 2015 Објавено во Новости Прочитано 1656 пати

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил