www.cf.mk

Информација САМО за членовите на Здружението за ЦФ!

Информација САМО за членовите на Здружението за ЦФ!

АНКЕТЕНИОТ ЛИСТ ЗА АЖУРИРАЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ НА ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЦИСТИЧНА ФИБРОЗА е веќе испратен до членовите на Здружението за Цистична Фиброза. 

Во писмото има и плик и марка за враќање на пополнетиот образец до Здружението за ЦФ.
Во интерес на намалување на трошоците за поштарина Ве молиме пропратното писмо што ќе го добието заедно со Анкетниот лист, да го задржите за Вас и да не го враќате во пликот со одговорениот прашалник. 
Неговата намена е  да Ве информира за тоа колку е голема важноста од тоа Здружението да ги има бараните податоци. Исто така и да Ве информира каде и во каква форма
ќе бидат употребени добиените податоци од Вас.

Ви благодариме на интересот,
Здружение за Цистична Фиброза
10 Септември 2015 Објавено во Новости Прочитано 2182 пати

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил