www.cf.mk

Конференција за ЦФ на Југоисточна Европа 2016

Конференција за ЦФ со врвни европски предавачи, доктори, физиотерапевти, медицински сестри и други профили ќе се одржува на 29 и 30 септември 2016 г. во Скопје. На следниот линк може да ја најдете програмата за конференцијата.

Во текот на целата конференција ќе има симултан превод од англиски на македонски јазик и обратно!
Сите учесници ќе добијат Сертификати за присуство!
Медицински лица ќе добијат Сертификати бодирани од ЛКМ! 

Родители и пациенти со ЦФ, имате единствена шанса да поставите прашања за најсовремената терапија за ЦФ, за специфични здравствени компликации, да прашате за се она што Ве измачува и Ве прави несигурни....Доколку сакате да останете анонимни, испратете ги прашањата на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или во inbox поштенското сандуче на ФБ. Ние ќе ги побараме одговорите кои Ве интересираат за вас и н тој начин на Вашето дете може да му овозможиме поквалитететен и подолг живот.
Борете се за себе и за своите деца со ЦФ: Вие и тие го заслужувате тоа. 
БОЛНИТЕ СО ЦФ ИМААТ ПРАВО НА КВАЛИТЕТЕН И ДОЛГ ЖИВОТ.
НИВНИОТ (ВАШИОТ) ЖИВОТ ОД ВАС ЗАВИСИ..

13 Август 2016 Објавено во Новости Прочитано 6192 пати

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил