Состанок на Здружението за Цистична Фиброза 15.11.2017

Состанок на Здружението за Цистична Фиброза
Петок - 15.11.2017  17:00
Дневен ред:
1. Избор на ново претседателство
2. Планови и стратегија
3. Разно

11 Декември 2017 Објавено во Новости Прочитано 900 пати
врв