Семинар - Физиотерапија и ЦФ 20-21 Октомври 2018

Следното на нашата агенда е мал подарок за нашите пациенти со ЦФ и членовите на ЗЦФ.Го приближуме третманот на болните со ЦФ до европските стандарди со едукација за аутогена дремнажа во домашни услови!

23 Септември 2018 Објавено во Новости Прочитано 425 пати
врв