www.cf.mk

Жална вест

Почитувани,
со жалење ви соопштуваме дека уште еден млад пациент со ЦФ (за помалку од една недела од последниот смртен случај) ја изгуби битката со болеста и со здравствениот систем во земјава.
Нека почива во мир и спокој!

Здружение за Цистична Фиброза

23 Септември 2018 Објавено во Новости Прочитано 1767 пати

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил