www.cf.mk

КАМПАЊАТА ЗА цф - ХРОМО 7 Run4CysticFibrosis

Кампањата за цистична фиброза има за цел да ја подигне јавната свест и преку донации да овозможи прибирање на финансиски средства за децата со ЦФ.

Секој месец, различни активности ќе се организираат во периодот септември 2018 - мај 2019.
Повелете на нашиот штанд на :

Skopje RUN 10K - 7 Октомври 08:30 / Старт на трката 9:00

Нашиот тим е #Run4CysticFibrosis.

05 Октомври 2018 Објавено во Новости Прочитано 1863 пати

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил