Најнови резултати од клиничка студија AДЕКС

product_aquadeksАква адекс, антиоксиданс збогатен со витамински и минералски додаток, специјално формулиран
за исхрана на пациентите со цистична фиброза. Се базира на најновите научни истражувања и
вклучува соодветна микросферска технологија која ги надминува малапсорцијата и води кон
клучни липофилни и други хранливи состојки и антиоксиданси.

AquADEKs CLINICAL STUDY PAPER 2011

AquADEKs Study Press Release

Supplement Facts
product_aquadeks 

17 Мај 2011 Објавено во Клинички студии Прочитано 6645 пати
врв